Laadukkaat PT palvelut Fittari Joensuusta!

Hyödynnä myös laadukkaita pt-palvelujamme matkalla kohti tavoitteitasi.

Klikkaa ja varaa itsellesi ilmainen liikuntaneuvonta:

Kaisa Leskinen

Olen 31-vuotias kahden pienen lapsen äiti ja bonusvanhempi kahdelle. Ruuhkavuosiexpertti, personal trainer, hyvinvointialan yrittäjä ja ensihoitaja/sairaanhoitaja.

Minun missioni on auttaa mahdollisimman montaa ihmistä saavuttamaan hyvinvointi. Haluan opettaa ihmisille kuinka saadaan aikaan kestävät tulokset ja auttaa heitä huomaamaan kuinka elämänlaatu paranee terveellisen ravinnon ja liikunnan kautta aivan huimasti!
Haluan valmentaa ihmisiä tuloksekkaasti huippulaatuisella ohjelmoinnilla.

Uskon, että jokainen ihminen pystyy saavuttamaan haluamansa, kun tavoitteet on asetettu oikein omaan elämäntilanteeseen sopiviksi. Minun tehtäväni on auttaa ihmisiä ymmärtämään kokonaiskuvaa, oppimaan hyvinvoinnista ja muuttamaan ajattelutapaa niin, että lopulta muutokset ovat osa jokapäiväistä rutiinia.

Valmennan ja elän arvojeni mukaan. Listan ylimpänä ovat perhe, oma hyvinvointi, kunnianhimo ja vastuun ottaminen omasta elämästä.

Valmentajana olen ”lempeän tiukka” kuten monet asiakkaani minua kuvaavat. Ymmärrän, että jokaisella ”on vähän kaikkea ja kiirettä ” mutta vaadin valmennettaviltani pienin askelin etenemistä ja tiettyihin asioihin panostamista. Näin saadaan onnistumisia ja tämä motivoi olemaan johdonmukainen ja jatkamaan tekemistä.

Kuntosalitaustaa minulla on yli 10 vuoden ajalta. Valmentamista olen tehnyt reilun 2 vuoden ajan ja rakastan sitä! Parasta on se, kun peruspalikat ovat jo kunnossa ja saan valaa uskoa asiakkaisiin ja sanoa, että kutosvaihde päälle ja LET’S GO! Ihaninta on nähdä, kun asiakkaat saavuttavat tavoitteensa step by step.

Olisiko jotain muuta mitä haluaisit tietää minusta?
Ota yhteyttä ja sovitaan ilmainen aika sinun hyvinvoinnin kartoittamiseen.

kaisapauliinan@gmail.com

p. 045 850 4414

https://www.facebook.com/KaisaLcoaching


"HARD WORK BEATS TALENT"