Fittarille on avattu nyt Cryostudio Joensuu!

Fittarilta on nyt avattu Cryostudio Joensuu, joka tarjoaa X°Cryo™ ja CRYO°CABIN huippukylmähoitoja sekä X-Tone™ hoitoja.

Fittarilta on nyt avattu Cryostudio Joensuu, joka tarjoaa X°Cryo™ ja CRYO°CABIN huippukylmähoitoja sekä X-Tone™ hoitoja. X°Cryo™ kylmähoito paikallishoitona on turvallinen ja nopea hoitotapa moneen vaivaan. CRYO°CABIN tarjoaa huippukylmähoitoa koko keholle ja lisää hyvää oloa sekä auttaa näin toipumaan rasituksesta. X-Tone™ on kehonmuokkaukseen tarkoitettu laite, jolla voidaan kehittää lihaksia ja polttaa rasvaa samanaikaisesti. Ajanvarauksen hoitoihin pääset tekemään nettisivuiltamme tai soittamalla p. 013 123 258 klo 11-18 välisenä aikana.


X°Cryo™ huippukylmähoito paikallishoitona

X°Cryo™ huippukylmähoito on turvallinen ja nopea hoitotapa, jolla on saatu aikaan hyviä tuloksia eri vaivojen hoidossa kuten selkäkipu, niskakipu, polvikipu, tenniskyynärpää, jännetuppitulehdus, sormien nivelrikko, jäätynyt olkapää, psoriasis ja akne.

Tutustu lisää X°Cryo™ paikallishoitoon täältä.
CRYO°CABIN huippukylmähoito koko keholle

CRYO°CABIN on huippukylmähoitoa koko keholle. Hoito lisää hyvää oloa ja helpottaa vammoista sekä rasituksista toipumista. Hoito on ihanteellista esimerkiksi suorituskyvyn maksimointiin ennen urheilusuoritusta ja se helpottaa palautumista rasituksen jälkeen.

Tutustu lisää CRYO°CABIN huippukylmähoitoon täältä.
X-Tone™

CTN X-Tone™ on uusi MMS laite kehonmuokkaukseen. X-tone hoito tuhoaa rasvaa ja kehittää lihaksia samanaikaisesti. Lisäksi X-tone hoidolla voidaan nopeuttaa palautumista.

Tutustu lisää X-Tone™ hoitoihin täältä.

"HARD WORK BEATS TALENT"