Laadukkaat PT-palvelut Fittari Joensuusta!

Hyödynnä myös laadukkaita PT-palveluitamme matkalla kohti tavoitteitasi.

Klikkaa ja varaa itsellesi ilmainen liikuntaneuvonta:

Kaisa Leskinen

Olen 33-vuotias kahden pienen lapsen äiti ja bonusvanhempi kahdelle. Ruuhkavuosiexpertti, personal trainer, hyvinvointialan yrittäjä ja ensihoitaja/sairaanhoitaja.

Minun missioni on auttaa mahdollisimman montaa ihmistä saavuttamaan hyvinvointi. Haluan opettaa ihmisille kuinka saadaan aikaan kestävät tulokset ja auttaa heitä huomaamaan kuinka elämänlaatu paranee terveellisen ravinnon ja liikunnan kautta aivan huimasti!
Haluan valmentaa ihmisiä tuloksekkaasti huippulaatuisella ohjelmoinnilla.

Uskon, että jokainen ihminen pystyy saavuttamaan haluamansa, kun tavoitteet on asetettu oikein omaan elämäntilanteeseen sopiviksi. Minun tehtäväni on auttaa ihmisiä ymmärtämään kokonaiskuvaa, oppimaan hyvinvoinnista ja muuttamaan ajattelutapaa niin, että lopulta muutokset ovat osa jokapäiväistä rutiinia.

Valmennan ja elän arvojeni mukaan. Listan ylimpänä ovat perhe, oma hyvinvointi, kunnianhimo ja vastuun ottaminen omasta elämästä.

Valmentajana olen ”lempeän tiukka” kuten monet asiakkaani minua kuvaavat. Ymmärrän, että jokaisella ”on vähän kaikkea ja kiirettä ” mutta vaadin valmennettaviltani pienin askelin etenemistä ja tiettyihin asioihin panostamista. Näin saadaan onnistumisia ja tämä motivoi olemaan johdonmukainen ja jatkamaan tekemistä.

Kuntosalitaustaa minulla on yli 10 vuoden ajalta. Valmentamista olen tehnyt reilun neljän vuoden ajan ja rakastan sitä! Parasta on se, kun peruspalikat ovat jo kunnossa ja saan valaa uskoa asiakkaisiin ja sanoa, että kutosvaihde päälle ja LET’S GO! Ihaninta on nähdä, kun asiakkaat saavuttavat tavoitteensa step by step.

Olisiko jotain muuta mitä haluaisit tietää minusta?
Ota yhteyttä ja sovitaan ilmainen aika sinun hyvinvoinnin kartoittamiseen.

kaisapauliinan@gmail.com
p. 045 850 4414
https://kl-coaching.com/
https://www.facebook.com/KaisaLcoaching


Tuomas Valtonen

Olen 37-vuotias tuore liikunta-alan yrittäjä Ylämyllyltä. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja -ensihoitaja (AMK), liikuntaneuvoja (AT), kuntosalivalmentaja (NHA) ja parhaillaan opiskelen avoimen yliopiston kautta urheiluravitsemuksen ja liikuntalääketieteen opintoja. Olen työskennellyt viimeiset 14 vuotta ensihoitajana ja opiskellut työnohessa liikunta-alalle.

Omat vahvuusalueeni ovat terveyttä ja toimintakykyä edistävä liikunta (terveysliikunta), lihasvoimaharjoittelu kuntosalilla, elämäntapamuutosten tukeminen ja ravintovalmennus. Valmennuksissani on vahvasti läsnä terveyden edistämisen lähtökohta ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tämä näkyy valmennuksissani panostamalla yksilölliseen harjoittelun ohjelmointiin, terveyttä ja kehitystä tukevaan ravitsemukseen sekä riittävän palautumisen varmistamiseen. Pysyvien muutosten tekeminen vaatii pitkäjänteisyyttä ja sitoutumista. Olet sitten vasta liikunnan aloittanut tai kokeneempi liikunnan harrastaja, haluan auttaa sinua pääsemään kohti tavoitteitasi ja löytämään liikunnasta pysyvän elämäntavan.

Valmentajana olen kannustava, positiivinen, sekä myös määrätietoinen. Minulle on tärkeää panostaa asiakkaisiini ja valmennuksissa asetettuihin tavoitteisiin. Toivon myös asiakkaideni panostavan yhdessä sovittuihin asioihin, näin voimme päästä yhdessä kohti parempia tuloksia.

Kuntosalilla harjoittelusta minulla on kokemusta noin 15 vuotta ja tämän lisäksi olen harrastanut monipuolisesti eri lajeja, kuten jalkapalloa, salibandya, yleisurheilua ja tennistä. Monipuolinen terveys- ja liikunta-alan koulutus ja monipuolinen oma harrastustausta antaa hyvän tietotaidon tuloksekkaaseen ja turvalliseen valmentamiseen.

Haluatko apua tavoitteidesi saavuttamiseen? Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan ilmainen aika sinun tavoitteidesi ja hyvinvoinnin kartoittamiseen.

tp-training@outlook.com
p. 050 522 3407
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100091561428452
Instagram: _tp_training_

"HARD WORK BEATS TALENT"