Kokemuksia

Asiakkaamme Jere Penttilä kertoo kokemuksia Fittarin kuntosalista Joensuussa

Yhdessä liikkumista tasosta riippumatta

Kontionlahden entinen kunnanjohtaja Jere Penttilä on tuttu näky Fittarin kuntosalilla ja ryhmäliikuntatunneilla. Penttilä viihtyy Fittarissa hyvin, koska kuntosalilla käy hyvin monipuolisesti eri ikäisiä ja muutenkin erilaisia liikkujia. Kaikki mahtuvat sekaan tasosta tai lajista riippumatta.

– Olen 47-vuotias, minulla on vaimo ja kolme tytärtä. Asustelemme täällä Joensuun seudulla, Penttilä kertoo.

"Kuin olisi kotiin tullut"

Penttilä käy Fittarilla säännöllisesti monta kertaa viikossa. Hän pitää erityisesti ryhmäliikunnasta ja käykin paljon esimerkiksi crosstrainingissa, spinningissä ja kahvakuulassa.

– Yleensä kun tulee uudelle salille, niin sitä aina vähän aikaa miettii, että pääseekö joukkoon mukaan. Fittarille kun tuli, niin huomasi heti sen, että henkilökunta on tosi ystävällistä, ottaa avosylin vastaan ja kertoo kaikista saatavilla olevista palveluista. Oli sellainen olo ja tunne, kuin olisi kotiin tullut, Penttilä kuvailee.

– Fittarin vahvuus on ehkä se, että täällä on hyvin monipuolisesti eri ikäisiä ja eri tasoisia liikkujia. Kaikki mahtuvat hyvin sekaan. Ketään ei katsota ylös- tai alaspäin, vaan kaikki ovat tasavertaisia. Se on kyllä todella hyvä asia, Penttilä toteaa.

Hyvä henki kaikkien kesken

Osallistujat kokoontuvat usein esimerkiksi ennen ryhmäliikuntatuntia juttelemaan ja vaihtamaan kuulumisia keskenään. Itse harjoittelun aikana ei paljoa ehditä puhumaan, mutta tunnin jälkeen juttua on helppo jatkaa.

– Sitä aina vähän vitsaillaan ja heitellään tarinaa. En ole koskaan ollut mikään kova kuntosaliharjoittelija, mutta kun tulin tänne muutama vuosi sitten, koin tämän paikan hirmuisen hyväksi. Sen vuoksi olen jatkanut harjoittelua täällä mielelläni, Penttilä sanoo.

– Tänne on helppo tulla, täällä on ystävällinen henkilökunta ja monipuoliset harjoitteet. Suosittelen Fittaria kyllä kaikille, Penttilä summaa.

"HARD WORK BEATS TALENT"