Cryostudio Joensuu hyvinvointiasi varten!

Fittarin yhteydestä löydät Cryostudio Joensuun, joka tarjoaa X°Cryo™ ja e°CABIN huippukylmähoitoja sekä X-Tone™ hoitoja.

Fittarin yhteydestä löydät Cryostudio Joensuun, joka tarjoaa X°Cryo™ ja e°CABIN huippukylmähoitoja sekä X-Tone™ hoitoja. X°Cryo™ kylmähoito paikallishoitona on turvallinen ja nopea hoitotapa moneen vaivaan. e°CABIN huippukylmäkabiini tarjoaa kylmähoitoa koko keholle ja lisää näin hyvää oloa sekä auttaa nopeuttamaan palautumista. X-TONE™-laite on uuden ajan teknologiaa, joka on tarkoitettu kehon muokkaamiseen, lihaksien aktivoimiseen sekä rentouttamiseen rasituksesta. Ajanvarauksen hoitoihin pääset tekemään kätevästi Cryostudion ajanvauskalenterista.


X°Cryo™ huippukylmähoito paikallishoitona

X°Cryo™ huippukylmähoito on turvallinen ja nopea hoitotapa, jolla on saatu aikaan hyviä tuloksia eri vaivojen hoidossa kuten selkäkipu, niskakipu, polvikipu, tenniskyynärpää, jännetuppitulehdus, sormien nivelrikko, jäätynyt olkapää, psoriasis ja akne.

Tutustu lisää X°Cryo™ paikallishoitoon täältä.




e°CABIN huippukylmähoito koko keholle

e°CABIN on huippukylmähoitoa koko keholle. Hoito lisää hyvää oloa ja helpottaa rasituksista toipumista. Hoito on ihanteellista esimerkiksi suorituskyvyn maksimointiin ennen urheilusuoritusta ja se helpottaa palautumista rasituksen jälkeen.

Tutustu lisää e°CABIN huippukylmähoitoon täältä.




X-Tone™

CTN X-Tone™ on uusi MMS laite kehonmuokkaukseen. X-tone hoito tuhoaa rasvaa ja kehittää lihaksia samanaikaisesti. Lisäksi X-tone hoidolla voidaan nopeuttaa palautumista.

Tutustu lisää X-Tone™ hoitoihin täältä.





"HARD WORK BEATS TALENT"