X°Cryo™ Huippukylmähoito nyt Fittarilla!

Huippukylmähoidolla apua moneen vaivaan.

Fittarilta on nyt mahdollista saada huippukylmähoitoa. Hoito on turvallinen ja nopea (hoito kestää 2-5 minuuttia) sekä auttaa moneen vaivaan. Sillä on saatu aikaan hyviä tuloksia eri vaivojen hoidossa kuten selkäkipu, niskakipu, polvikipu, tenniskyynärpää, jännetuppitulehdus, sormien nivelrikko, jäätynyt olkapää, psoriasis ja akne.


Mikä on X°Cryo™?

Cryotech Nordicin X°Cryo™ on paikallinen huippukylmähoitolaite. Sitä käytetään esimerkiksi kivun, turvotusten sekä tulehduksien parantamiseen. Huippukylmähoito on lääkkeetön ja luonnonmukainen apu moneen vaivaan, kuten esimerkiksi erilaisiin lihas- ja nivelkipuihin.

Huippukylmähoito on tutkitusti turvallinen ja tehokas hoito ja sen perusperiaate on yksinkertainen. Kylmähoito aiheuttaa kehon pintasolukon thermoshokin eli simuloidun hätätilan. Solut reagoivat siten, että parasympaattinen hermosto lähettää hätäsignaalin, mikä saa kehon tuottamaan useita hyvinvointia lisääviä hormoneja ja entsyymejä kuten adrenaliinia, endorfiineja, kortisolia ja testosteronia. Näiden lisääntyminen verenkierrossa edesauttaa paranemista vammoista, leikkauksista ja tulehduksista.


X°Cryon hyödyt?

  • Urheilullinen suorituskyky paranee
  • Nopeuttaa palautumista ja aineenvaihduntaa
  • Helpottaa kroonista kipua ja niveltulehduksia
  • Vähentää turvotusta ja nestekertymiä
  • Nopeuttaa toipumista leikkauksista ja vammoista
  • Helpottaa myös iho-oireita kuten aknea tai psoriasista

Cryohoito hinnasto


Cryohoito 25€


Sarjakortit:

3 x Cryohoito 55€
5 x Cryohoito 85€
10 x Cryohoito 150€


Varaa aikasi:

Sähköpostilla: fittari@fittari.fi
tai soittamalla p. 0432180843 klo 11-18 välisenä aikana.


"HARD WORK BEATS TALENT"